Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Цвят на година 2024: Прасковен мъх

Тази година цветът е Прасковен мъх. Топлият нюанс подчертава желанието ни да принадлежим на другите и да се наслаждаваме на моментите на тишина и безопасност. Свеж прасковен нюанс, нежно сгушен между розовото и оранжевото, ще Ви помогне да намерите вътрешен мир и спокойствие.

Цвят на година 2024: Прасковен мъх

Какво е посланието но нюанса Прасковен мъх?

Нюансът Прасковен мъх за 2024 носи послание за доброта, нежност, сътрудничество и грижа. В разгара на суматохата на съвременния живот, съгласувайте вътрешните си ценности с психическото и физическото здраве. Нека оценим какво е най-важното – топлината и времето с приятели и семейство. Точно за тези ценности би трябвало до Ви напомня този чувствителен, сладък и ефирен цвят Прасковен мъх.

chair3.png (1.18 MB)

 

Как да използваме цвета в интериора?

В областта на архитектурата и интериорния дизайн нюансът Прасковен мъх може да създаде приятна и спокойна атмосфера, в света на модата цветът се проектира в луксозните текстури и фини детайли.

Прасковен мъх е универсален нюанс, който може да бъде отличителен елемент в различни дизайнерски концепции. В областта на интериорния дизайн може да се използва за създаване на топли и уютни пространства, особено в комбинация с неутрални цветове и естествени материали. 

 Използвайте цвета върху декорации или мебели. Ще стои чудесно на фотьойли, трапезни столове и мека мебел като цяло.

Стил Boho Chic: Прасковен мъх лесно се вписва в  Boho Chic дизайна. Комбинирайте този цвят с меки неутрални цветове като бежово или светло сиво.

Пастелна хармония: Създайте пастелна палитра, където Прасковен мъх играе ключова роля. Комбинирайте го с други пастелни нюанси като ментово зелено, светло синьо и нежно розово.

 

Вдъхновение от нашата e-страница:

chair.jpg (390 KB)

Трапезен стол BERRY Velvet

 

sofa.png (635 KB)

Ъглова холна гарнитура LUNGO

 

bed.png (1.15 MB)

Тапицирано легло CARLOS Velvet

 

chair2.png (1.21 MB)

Тапицирано кресло TORA

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни