Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Есенни новини: легла

Ако все още се колебаете при избора на вашето ново легло и все още не можете да решите, ние сме подготвили тази статия за вас, в която ще ви запознаем с няколко новости. В нашата селекция сме включили нашите ТОП продукти, които са идеални за подобряване на настроението ви през мрачната есен.

Есенни новини: легла

1. Тапицирано легло boxspring ROKOS

Тапицираното легло boxspring ROKOS  е много здраво и стабилно - това се гарантира от добре изработената рамка. Включва вграден матрак bonell с пълнеж от T25 PUR пяна. Високата табла ще ви осигури място за релакс и почивка през дългите есенни и зимни вечери. Предимството е голямото място за съхранение с автоматичен механизъм. Можете да изберете леглото с различни размери и цветове.

Съвет: Ако си закупите легло в тъмно синьо, то ще стои идеално, ако домът ви е в стил Glamour.

obrázek2.jpg (147 KB)

2. Тапицирано легло FLORE

Тапицираното легло FLORE  е красиво и модерно. Комфортът при сън се осигурява от вградения матрак с bonell  пружини и PUR пяна, който стой върху дървена рамка. Високите крака придават стил и здравина на леглото. Можете да избирате различни цветове и размери.

Съвет: Ако си изберете легло в бежов цвят, то ще ви подхожда идеално в скандинавския стил, който е ефирен, непринуден, без излишни декорации и същевременно уютен.

obrázek3.webp (20 KB)

3. Спалня SEGAL

Спалня SEGAL. Елегантното двойно легло в скандинавски стил е изработено в комбинация от висококачествен ламинат и еко кожа. Има много приятна визия, която веднага грабва окото. Можете също да използвате високата табла през деня, за да се отпуснете.

obrázek4.jpg (50 KB)

4. Спалня SCANDY

Спалнята SCANDY ще ви впечатли със своя семпъл и модерен дизайн. Изработена е от висококачествен ламинат, който е обработен с ABS кантове - те предпазват от механични повреди и влага. Леглото е с елегантна метална рамка, която гарантира стабилност и здравина. Можете да изберете леглото  в два  цвята, както и да  го съчетаете идеално с  останалите продукти от гамата SCANDY.

obrázek5.jpg (34 KB)

5. Тапицирано легло ARSEN

Тапицираното легло ARSEN ще ви впечатли с модерната си визия и високата табла. Основата на леглото е в комбинация от PUR пяна с дебелина 3 см. и MDF плоскост, която гарантира необходимата здравина и стабилност. Леглото предлага две места за съхранение със странично отваряне. То е с елегантни високи крака. Можете да подобрите комфорта си с подходящ матрак, например с VELTIA KOMFORT или с MORAVIA от нашите предложения. Възможност за избор на размер.

obrázek6.jpg (186 KB)

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни