ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Есенно вдъхновение: КУХНЯ

Възползвайте се ефективно от мрачните есенни дни. Кога, ако не сега да замените старите счупени мебели с нови и да подредите дома си според вашите очаквания?! Търсите ли нова маса за хранене, столове или комплект? Тогава се впуснете в нашите предложения.

Есенно вдъхновение: КУХНЯ

МИНИ КУХНЯ

Използвайте свободното пространство ефективно и максимално. Тази есен дизайнерските новости за малки кухни и трапезарии са проектирани да заемат възможно най-малко място. Дори малък апартамент може да изглежда просторен и ефирен. Вижте нашите предложения и не се страхувайте да изберете модерни трапезни маси или бар столове.

217468.jpg (65 KB)moos.jpg (43 KB)217811.jpg (64 KB)real.jpg (63 KB)

Модните тенденции при обзавеждането на кухнята в скандинавски стил са хармонични, изчистени и непреходни. Белият цвят в комбинация с естествени материали, създават и придават съвършена чистота в кухнята. Една от любимите и най-използвани комбинации е тапицирани или пластмасови столове със стъклена маса за хранене.

ГОЛЯМА КУХНЯ

Може би сте привърженици на рустикалния или индустриалния стил? Липсата на място в кухнята не ви говори нищо ?! Забавлявайте се в дъждовните есенни дни като превърнете кухнята в сърцето на дома. Ние ви предлагаме много нови предложения за големи кухни, трапезарии и бар плотове.

4.jpg (49 KB)2.jpg (58 KB)5.jpg (68 KB)3.jpg (108 KB)

Голямата кухня предлага много възможности. Модните тенденции за тази есен наистина могат да предложат много със скандинавския стил в светли тонове и рустикалния стил от масивно дърво с метални аксесоари или тапицирани столове. Обърнете особено внимание, пластмасата се връща на сцената. Аксесоарите и столовете от плътна пластмаса са хит на пазара.

 

НЕЩО ДОПЪЛНИТЕЛНО

Бар столовете и масите не бива да са приоритет само за кафенетата или ресторантите. Те могат да бъдат и оригинално допълнение във вашия дом.

6.jpg (48 KB)9.jpg (48 KB)7.jpg (50 KB) 217361.jpg (46 KB)

ПРЕПОРЪЧВАМЕ: Стилно и евтино

Оборудвайте интериора на кухнята си, така че да не пропуснете нищо от нашите предложения и то на страхотни цени. Вдъхновете се от нас.

10.jpg (47 KB)12.jpg (42 KB)11.jpg (49 KB)13.jpg (423 KB)

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни