Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Евтини кухненски модули, които ще ви зарадват със своята функционалност и външен вид

Кухнята е едно от най-използваните места във всяко домакинство. Независимо дали искаме да приготвим кафе, да приготвим обяд или да приготвим нещо за ядене, нашите стъпки винаги вървят към кухнята. Ако мечтаете за красива нова кухня и сте посетили някои от кухненските студия, може би идеите ви са изчезнали веднага след като сте видели изчислението на цената.

Евтини кухненски модули, които ще ви зарадват със своята функционалност и външен вид

Повярвайте, че не е нужно да харчите десетки хиляди или дори стотици хиляди лева за кухненски блок. Дори евтините кухни ще са с добро обслужване към вас и ще издържат на взискателни ежедневни операции. Ако изберете правилните, евтините модулни кухни ще ви изненадат, както с модерен външен вид, така и с функционалност.

Евтини модулни кухни - идеални за пространства с обикновени форми

Категорията на евтините кухни включва  тези, които се произвеждат в големи серии и стандартизирани размери. Благодарение на масовото производство, цената за такъв кухненски модул е в пъти по-ниска от тази за производство по поръчка. Производителите на евтини кухни могат да произвеждат кухненски мебели за малка част от цената, като използват трайни материали, естетически цветове и достатъчно висококачествени фитинги. Това елиминира разходите, свързани с проектирането, планирането, измерването, изготвянето на планове и други дейности, които значително оскъпяват кухнята.

BG.png (82 KB)

Евтините модулни кухни са идеален избор за пространства с обикновена форма. Подходящи за помещения с квадратна или правоъгълен етажен план. Напротив, може да е трудно да ги разположите в пространства с наклонени стени или в стаи на тавана. Благодарение на променливостта обаче, е възможно да се модернизират най-често продаваните евтини кухни, така че да се поберат във всяко пространство. Малките компромиси и отстъпки обаче трябва да бъдат обмислени предварително.

 kuchyne-avignon.jpg (121 KB)

Оформлението на кухненските модули можете лесно да приспособите

Голямото предимство на евтините модулни кухни е споменатата вече гъвкавост. В кухненските комплекти към тях има  отделно горни и долни шкафове в много размери и цветове. Предпочитате  кухненски модули с врати, но искате  да имате някои шкафове в комплект със стъклопакети? Това не е проблем като например модулните кухни. Просто комбинирате различни видове мебели и ги адаптирате точно към вашите нужди. В резултат на това получавате кухня по поръчка, която ще бъде оригинална. Всичко за по-малка част от цената в сравнение с кухня от ателие или дърводелец.

Кухненските комплекти са проектирани с акцент върху ергономичността

Дори и в случай на евтина кухня, залагате на комфорта и практичното използване. Добър избор са кухненските комплекти, които вече съдържат всичко необходимо в кухнята. Комплектите обикновено се проектират от опитни дизайнери, които подчертават ергономичността и спазването на препоръчаните кухненски зони.

Вашата нова кухня ще осигури достатъчно място за приготвяне на храна, измиване и топлинна обработка. Акцентът върху ергономичността се отразява и в кухненските комплекти, които ще намерите в нашето предложение. Независимо дали сте избрали кухненските комплекти BRENDA, KOSTA, AVRIL или друга модна гама, винаги ще се чувствате комфортно и удобно. Кухненските комплекти обикновено са по-рентабилни от индивидуалните мебели. Затова е най-добре да използвате някои от наличните комплекти  в зависимост от размера на помещението си, да добавите само няколко шкафа, които ще запълнят цялото пространство.

Модерна кухня в духа на съвременните тенденции

В категорията евтини кухненски модули определено ще изберете тези, които са със съвременен дизайн и  кухня с модерен интериор. Модерни цветни нюанси, неутрално сиво, гланцови врати или високи шкафове за вградената фурна - така изглеждат днешните кухни! Тези характеристики са характерни например за кухните на GRISS, които се открояват във всеки модерен интериор. Въпреки че принадлежат към категорията на евтините кухненски модули, ние можем да намерим всичко, което очаквате от качествена кухня в духа на съвременните тенденции.

 kuchyne-griss (1).jpg (103 KB)

Евтина 180см кухня  - чудесен избор за малък апартамент

Обзавеждате малък апартамент или гарсониера? Потърсете евтините 180 см кухни, които заемат минимум място, като същевременно осигуряват добър фронт за приготвяне на ястия. Дължината е идеална за поставяне на три долни шкафа с размер 60 см. В малко пространство ще бъде създадена функционална зона за измиване, достатъчно голяма работна повърхност и център за готвене. В зависимост от възможностите на конкретно пространство,  можете да изберете вариант на кухненския модул с вграден плот и фурна, или с по-дълга работна повърхност. За да създадете зона за готвене, поставете свободно стояща печка.

kuchyne-180.jpg (73 KB)

Евтините ъглови кухни са подходящи и за по-големи помещения

Модулните кухни отговарят на изискванията на тези, които търсят просторна ъглова кухня, но имат ограничен бюджет. Кухненските ъглови комплекти, като EPSILON или SOPHIA, също са подходящи за по-големи семейства благодарение на  размерите си и големия брой складови помещения. От вас зависи какво оформление на мебелите и цветове предпочитате.

Разгледайте предложението ни за евтини кухни и се уверете, че наистина има  какво да избирате. Ограниченият бюджет няма да спре мечтите ви за нова стилна кухня. Благодарение на съвременните технологии, дори достъпните кухненски модули са трайни и могат да се използват  дълги години.

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни