Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Искате да видите само стоките, които имаме на склад? Не е проблем

Vojtěch Král
8.10.2019

Модернизирате  дома си, търсите мебели, а не искате да чакате? Възползвайте се от опцията за филтриране на стоковите артикули. Това е много лесно и работи във всяка категория, подкатегория

Искате  да видите само стоките, които имаме на склад? Не е проблем

Филтрираме складовете

Expedo.bg може да филтрира стоковите артикули, така че ще видите само онези артикули, които имаме на склад за незабавно изпращане, респ. да планирате доставка.

Просто отворете всяка категория от навигационната лента  в левия панел веднага можете да забележите зелената отметка и надпис "В наличност". Просто маркирайте и системата незабавно филтрира артикулите, които не са на склад. Ще останат само тези, за които има поне 1 цветен вариант в нашия склад.

2 BG.jpg (248 KB)

Веднага след проверката можете да забележите зеления надпис „Стоки НА СКЛАД“ на всички визуализации на продукти, както може да се види на снимката по-долу.

Напразно ще търсите стоки, които нямат около един вариант на склад.

След като щракнете върху продукта, стигате до неговите детайли. Тук за всеки вариант е посочен зеленият цвят / цвят, в който се предлага и размер.

Например, на снимката по-долу може да се види, че тапицираното легло DOUBLE 2 в размер 140x200 см се предлага на склад в тапицерия Cosmic 100.

 

Стоките не са на склад, какво да направя?

Търсенето на мебели е голямо и складовата наличност често се променя, дори през деня. Така че, ако видите желаната мебел на склад, не се колебайте да позволите на някой да я вземе точно пред носа ви.

Разносът на стоките е  ежедневно, но все още е трудно да се покрият всички поръчки възможно най-скоро.

Ако необходимият вариант не е на склад, можете веднага да видите в червено приблизителното време за доставка. Асортиментът може да изглежда голям, но дори и при ежедневна доставка, не знаем точно в кой разносh ще бъде вашата поръчка. Не е нужно обаче да се притеснявате, ние ще се свържем с вас по телефона 1-2 дни преди реалната доставка, за да уговорим точния час на доставката.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни