Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Как да направим работен ъгъл в хола?

Независимо дали наваксвате работата вкъщи или работите в дома си, а това е ежедневие, имате нужда от работен кът. Нямате място в апартамента и гърбът ви боли от навеждане над масичката за кафе? Предлагаме ви икономично и практично решение, работен кът в хола.

Как да направим работен ъгъл в хола?

Къде да изберем работното място?

Необходимо е да се мисли за местоположението на работния ъгъл. Намерете място, където ще имате спокойствие, за предпочитане такова, което спокойно можете да затворите със завеса. Ако нямате такова място в апартамента, не се отчайвайте. Идеалното ще бъде свободен ъгъл в хола, с лице към вратата и до прозореца. Опитайте се да отделите оптично работната зона от останалата част на стаята, например с рафт, който лесно можете да използвате като библиотека.

Избягвайте да поставяте домашното си работно място в спалнята. Спалнята е място за релакс и почивка, освен това партньорът няма да е доволен от звуците по клавиатурата през нощта.

В семейната къща има свободно пространство под стълбите или голям неизползван коридор като чудесно място за занимание. Но помислете за повече естествена светлина.

Офис стол

Не бъркайте стола за хранене с работния. Голяма и често срещана грешка в домашния офис с неподходящо избран стол. Използването на трапезен стол, бар стол или дори фотьойл е неудобно и неподходящо за гърба след няколко часа работа.


Неразделна част от качествения стол е облегалката за глава, фиксираната облегалка за гърба, регулируемата височина на седалката,  и подлакътниците. Обикновено се посочва за идеална седнала позиция, когато гърбът е облегнат на облегалката на стола, а краката са извън ръба на седалката на разстояние от  5 до 10 см.

5aa1546145d91c0001b768d6_shutterstock_10338039281.jpg (163 KB)

Бюро

Когато избирате офис бюро, височината е от първостепенно значение. Седнете на масата, поставете ръцете си на плота. Коленете, бедрата и лактите трябва да са под прав ъгъл. Идеалната височина на масата може да се счита за 75 см.

Помислете за местоположението на монитора, когато преоразмерявате работния плот. Препоръчваме минималното разстояние на очите от монитора да е 60 см. Следователно оптималният размер на работния плот е 160x60 cm или най-добре 160x80 cm.

Място за съхранение

Определено се нуждаете от място за съхранение, за да работите вкъщи. Можете да използвате не само рафта, отделящ стаята от работния ъгъл, но и скрина. Чекмеджетата стават чудесен помощник за съхранение на формуляри и дребни предмети. След приключване на работата просто ще съхранявате всичките си неща, които няма да ви разсейват през свободното време.

Идеи

Изчистеност и елегантност. Направете своя собствена работна зона според вашите идеи. Офисът вкъщи ще се превърне в неразделна част от всяка модерна фирма, която ще избере необходимото за спокойна работна среда у дома.

128762.jpg (76 KB)100017.jpg (49 KB)211855.jpg (190 KB)215535.jpg (43 KB)

 

ПРЕПОРЪЧВАМЕ: Различен вид на работа, докато седите и стоите, несъмнено е много важно. Опитайте маса с регулируема височина.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни