Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Как да забавлявате децата през ваканцията – украса и декорация на детската стая

За трети път Ви предлагаме вдъхновение и идеи как да забавлявате децата през ваканцията. Днес ще се спрем на декорацията в детската стая. Включването на децата при украсяването на тяхната стая е чудесен начин да насърчите креативността им, личното им изразяване, с което да се гордеят в собственото им пространство.

Как да  забавлявате децата през ваканцията – украса и декорация на детската стая

Децата имат различни интереси и умения, така че изберете дейности, които ще отговарят на тяхната възраст и способности. Позволете им да бъдат креативни и да изразят своята индивидуалност, за да направите стаята им уютна и вдъхновяваща среда за тях.

Боядисване и украса

Нека децата сами да боядисат своите части от детската стая, като врати, мебели или стени. Осигурете им стикери, бои, декорации, които те могат безопасно да използват. Децата могат да се превърнат в истински артисти,  добавяйки своето лично творчество към разкрасяването на стаята им.

wall decoration.png (1.25 MB)

Тук Ви предлагаме няколко идеи, как да украсите:

1. Тапети и лепенки:

Използвайки цветни тапети или стикери с различни мотиви като животни, звезди или любими герои, които децата могат веднага да добавят, ще създадат оживена атмосфера в стаята си. Стикерите са подходяща декорация и за детските мебели, особено за детските скринове или гардероби.

2. Рисунки на стената:

Децата могат да превърнат една от стените в голяма картина, която ще изобразява природни пейзажи, приказни герои, външния или подводния свят.

3. Надписи и цитати:

По-големите деца могат да напишат свои вдъхновяващи цитати, мотивационни фрази или любими мъдрости на стените, които описват тяхната личност. Могат да ги поставят и на стената с помощта на стикери.

Креативни идеи за украса

Помолете децата да създадат своя собствена украса, като цветя, рамки за снимки, декорирани камъни, възглавнички и т.н. Можете също така да направите всичко това заедно,  след което  ще бъде част от интериора.

painting stones.png (1.32 MB)

Няколко съвета, как да направите всичко това:

1. Изработка на възглавнички:

Използвайки стари платове и пълнежи за възглавници, децата могат да създават свои собствени декоративни възглавнички. Те могат да пришият копчета върху тях и да ги  украсят.

2. Изработка на колаж:

Децата могат да изрежат различни снимки от списания, вестници и печатни материали, като направят невероятни  художествени колажи от тях. Тези колажи могат да бъдат поставени в рамка и монтирани на стената.

3. Хартиени цветя:

За да направят цветя и стъбла, децата ще се нуждаят само от ножици и цветни хартии. Те могат да използват мъниста или гланц, за да украсят цветята. Готовите хартиени цветя могат да се използват като декорация на стени, первази или бюра.

4. Нарисувани камъчета:

Рисуването и декорирането на кристали е много популярно. Децата намират подходящи камъни и ги украсяват с бои, гланц или с различни надписи. Камъните могат да се поставят на первази, рафтове или стелажи.

5. Рамки от картон:

Децата могат да изрежат рамка от картон във формата на правоъгълник, квадрат или кръг. Поставят  снимката  върху хартията като използват лепило, за да я залепят здраво към нея. След това могат да украсят рамката с различни материали, като бои, пастели, моливи, пайети или стикери.

6. Рамкиране на детски снимки:

Децата избират картинки, които имат емоционално значение за тях. Изберете заедно  с тях подходяща рамка – дървена, метална с различни шарки и цветове. Не забравяйте за стойка, бяла или цветна подложка за рамка, между рамката и картината, която ще подчертае картината и ще й придаде по-професионален вид. Можете също така да изберете опцията за комбиниране на няколко изображения в обща рамка, което може да създаде интересен колаж. Рамкирането на детските снимки е чудесен начин да запазите спомените си и да създадете красиви декоративни елементи във вашия дом.

Пожелаваме Ви успех!

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни