ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Модерен офис в минималистичен стил

Минимализмът се основава на представата, че пространството се отличава най-добре, когато е празно и чисто. Основата е  практичност и известна умереност. Офисите в минималистичен стил са перфектно разположени, добре подредени и просторни. Дори малките стаи изглеждат визуално по-просторни. Дървото и металът са доминиращият материал на работното място и в канцеларията, вдъхновени от минимализма. Минимализмът не е просто стил, а преди всичко начин на живот.

Модерен офис в минималистичен стил

Класически елементи на минимализма:

  • Естествени материали
  • Цветни земни тонове
  • Изчистена форма на мебелите
  • Умерена декорация
  • Изчистени линии
  • Практичност

Функционални мебели

Офис мебелите трябва да отговарят на високи изисквания за функционалност, но и стил. Модерните заоблени форми отговарят на ежедневните нужди на хората, и в същото време са перфектният декоративен елемент на цялото пространство.

Популярни са вградените мебели със затворени пространства за съхранение. Подходящ вариант са просторните офис бюра и кутии за съхранение. Многото място за съхранение е от съществено значение. Скриновете, рафтовете и шкафовете ще поберат всичко необходимо. Неразделна част несъмнено са офис столовете, които осигуряват комфорт при седене.

Минималистичните мебели обикновено са изчистени с повърхност от гладки материали без отличителни дръжки, процепи и други елементи. Геометричните форми и трезвият дизайн се преплитат в целия офис. Поддържайте емоционална и визуална чистота, без която няма да работи.

133963.jpg (32 KB)

Типични материали

В минималистичния офис най-често ще срещнете естествени материали като дърво, метал, кожа,  камък и стъкло. Често се използват промишлени елементи под формата на чакъл  или бетонни стени.

Винаги обаче комбинирайте максимум 2-3 материала. За пода изберете един вид, за целия интериор. Лесно е да създадете единно впечатление без излишък. Интериорът  включва също така широкоформатна настилка, керамика и камък.

139917.jpg (148 KB)

Цветна умереност

Prim играе бяло. Когато декорирате минималистичен интериор, се придържайте към цветната умереност, в която доминира  бялото. Можете да го комбинирате с естествени нюанси на кафяво, кремаво, но също и в черно или сиво. Нанесете в офиса още един открояващ се цвят. Въпреки това препоръчваме да го използвате за по-малка площ,  ще привлече вниманието, но няма да бъде твърде агресивен.

Всичко, което трябва да направите, е да изберете максимум 3 цвята, към които ще се придържате при обзавеждането. Използвайте цветовите комбинации на пода, стените, мебелите и декорациите. Печелете с интензивността на всеки цвят и техните тонове. Внесете индивидуалност с помощта на тапети, дървени или каменни плочки.

big office with people.jpg (154 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни