ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Направете щастлива една жена: 5 съвета за практични подаръци, за жени

Можете да зарадвате една жена с обмислен подарък. Няма значение,  дали е годишнина, рожден ден или празник. Мебелите под формата на кресло за почивка, тоалетка или нов матрак ще зарадват всяка жена. Помислете все пак, за цялостния стил на дома и вкуса на жената.

Направете щастлива една жена: 5 съвета за практични подаръци, за жени

Преди да закупите каквото и да е обзавеждане, важно е да знаете вкуса на получателя. Обърнете внимание на цветовете, шарките и цялостния стил на нейния дом. Традиционен или модерен стил предпочита? Домът й минималистичен ли е? Тази информация ще ви помогне да изберете мебел, която да се впише безпроблемно в нейния съществуващ интериор.

Предлагаме ви 5 съвета на определени модели, за жени от различни възрастови категории.

1. Конзолна маса

Конзолната маса е универсална мебел, която може да се използва по много различни начини. Обикновено това е тесен тип маса, която се поставя до стената и може да служи за различни цели. Често срещана в антрето, но също така и в спалнята или банята.

229892.png (898 KB)

Конзолна маса SOVA

 2. Кресло за почивка

Релаксиращото кресло е вид стол, който е предназначен за максимален комфорт и релакс. Обикновено е оборудвано с регулируема облегалка и столче за крака, което може да се регулира на няколко височини. При този вид кресла е необходимо да използвате комплект кресла  със столче или табуретка.

231985.png (254 KB)

 

Кресло SAKO

3. Тоалетка

Тоалетката се използва за сутрешната рутина на всяка жена или за подготовка, за вечерно събитие. Обикновено е оборудвана с голямо огледало и няколко чекмеджета или шкаф за съхранение на гримове, аксесоари за коса и други лични вещи.

213544.png (143 KB)

Тоалетна масичка SPLIT T6

4. Матрак

Матракът играе важна роля в нашето ежедневие. Един матрак може да има значителен ефект върху цялостното ни здраве и благополучие. Той е в основата на нашия качествен сън. Пазарът предлага изобилие от матраци с различни размери и твърдост.

150327i.png (442 KB)

Матрак от пяна TRUMF XXL

5. Стенни панели

Стенните панели са отличен начин да добавите малко лукс към интериора на вашия дом. Предлагат се в широка гама от материали, цветове и шарки, което ги прави универсален избор за всяка стая. Тапицираните, както и дървените летви са популярни за спални, всекидневни и коридори.

235306.png (804 KB)

Стенни тапицирани панели RUN 6

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни