Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Предимства на разтегателната трапезна маса

Трапезната маса е центърът, където се събира всяко семейство. Изборът й обаче не винаги може да е толкова лесен, повечето от нас желаят, да не заема  много голямо място, а да служи перфектно за всяко семейно събиране. Днес ще ви представим няколко избрани артикула от нашите предложения за разтегателни маси. Нашите маси можете да използвате за романтична вечеря за двама, семейни обяди или вечери със семейни игри за шестима - те винаги могат да бъдат разгънати и получавате пространство за всички възможности.

Предимства на разтегателната трапезна маса

Разтегателна трапезна маса VINEA

Тържествата и банкетите с разтегателна маса, за  повече хора, обикновено се извършват по-рядко. Малцина от нас биха искали да измъкнат стара от мазето или гаража, която ще им трябва от време на време. Следователно механизмът за сгъване изглежда по-практичен. През останалото време, масата е сгъната, за да не заема толкова много място и може да се разгъва, когато ви потрябва.

Още преди да закупите, трябва да си изясните колко голяма маса ви е необходима. Независимо дали цялото семейство ще се събира у вас или купувате маса за първи път, за ново жилище, масата трябва да пасне добре, дори в малка кухня. Общата препоръка е,  за всеки вариант да има 2 допълнителни места, за евентуални гости, като всяко от тях трябва да има свободна повърхност от 60 см и дълбочина около 30 см.

Преди да закупите,  е необходимо да вземете предвид и следните няколко точки, за които е полезно да добавите, няколко допълнителни сантиметра:

  • Ако имате малки деца, не забравяйте, че детските трапезни столове заемат повече място от класическите трапезни столове
  • Ако имате столове с подлакътници, вероятно имате нужда от повече пространство, за да не се трият един в друг и да се повредят
  • Ако обичате от време на време да украсявате масата в средата с цветя, свещи и др., разтегателната маса, може да бъде решение за липсата на място

Интересно решение за вас, от нашата оферта, може да бъде разтегателната трапезна маса LUCIANO. Основното предимство е разтегателния механизъм, който се състои от три дъски с ширина 50 см, така че можете да разширите масата до 150, 200 или 200 см според нуждите. Това гарантира достатъчно място за 2 до 12 души.

2.png (2.59 MB)

3.png (3.28 MB)

Разтегателна трапезна маса LUCIANO

Друго решение, може да бъде разтегателната трапезна маса BOGATO, която също е с регулируема височина. Тази холна маса, можете да превърнете, в маса за хранене за минута, при което ще бъде подходяща за малки апартаменти, за да се справите с липсата на пространство. Идеална за семейства, организиращи големи партита, имате две големи маси за хранене и голямо място за всички гости.

4.png (667 KB)

5.png (545 KB)

 

Разтегателна трапезна маса BOGATO

Разтегателната трапезна маса GOLOS със сигурност ще бъде оценена от голямо семейство. Масата е широка два метра, така че има достатъчно място за 6 души, но понякога и това не е достатъчно. Децата трябва да пишат домашни за училище или искате цялото семейство да играете настолни игри. Масата може да се разтегне до обща ширина от 3 метра, при което мястото ще е достатъчно за всички дейности. Масивните черни крака от дърво, осигуряват необходимата здравина и стабилност.

6.png (2.47 MB)

7.png (520 KB)

Разтегателна трапезна маса GOLOS

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни