ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Промяна на антрето в земни тонове

Често пренебрегвано място, което оставяме встрани. Все пак антрето е визитната картичка на всеки дом и място, където приветстваме всеки гост. Обикновено това е просто малък тъмен коридор,  но някои жилища  са с големи антрета. И в двата случая обърнете внимание на уюта и подредбата. Вдъхновете се от няколко прости трика и променете антрето в  природни естествени цветове.

Промяна на антрето в земни тонове

Мебели за антре: Мястото за съхранение на първо място

При обзавеждане, реконструкция или трансформация на антрето, най-голямата пречка е неговият размер и необходимостта от голямо пространство за съхранение. Да поставите обувки, якета и други необходими неща в малки коридори не е лесно. Възможните варианти са вградените гардероби или практичните мебели.

За да обзаведете коридора, изберете комплект за антре, който включва шкаф за обувки, закачалка и  шкафче за съхранение на дребни предмети. Можете също така  да изберете  шкаф за обувки, , който може да бъде  допълнен от окачен рафт или закачалка.

140407.jpg (109 KB)

Цветове вдъхновени от природата

Като цяло си струва да заложите на естествените нюанси в комбинация със светли цветове. Популярни са също така и комбинациите в сив или бетонен цвят. Модерният живот в семпъл стил, обикновено залага на трезвост и меки земни цветове.  За пода и мебелите, често се използва естествения цвят на дърво с отличителен рисунък.

Земните тонове в помещението са чудесни. Някои аксесоари могат да бъдат с по-ярки цветове в комбинация с черни метални предмети. Освен това естествените цветове като кафяво, бежово или сиво действат успокояващо, добавяйки усещане за сигурност и релаксация.

BG.png (82 KB)

ПРЕПОРЪЧВАМЕ: Кафявият цвят успокоява, не смущава ума или настроението на човека. Вписва се във всяко помещение и създава чувство на топлина. Широката гама нюанси от канелено кафяво, през махагон до шоколад имат същите ефекти.

123234.jpg (79 KB)

Уютът се крие в детайлите

Аксесоарите допълват в пространството настроението и цялостния характер. Съсредоточете се върху практичните и декоративни елементи. Когато бързате да излезете от вкъщи, ще оцените голямото огледало, а при връщането ви ще почувствате деликатния аромат от дифузера. Кошниците за ключове, картините или фотографиите или керамичните вази със сушените пампури също ще намерят своето място в антрето. Декоративните треви или живите растения издържат до няколко месеца и внасят част от природата в антрето.

Снимки вдъхновение за антрето в земни тонове

123304.jpg (102 KB)

123306.jpg (89 KB)

142665.jpg (66 KB)

house-hallway-interior-with-clothes-and-furniture.JPG (8.49 MB)

3d-mockup-photo-frame-in-modern-interior-of-dressi.jpg (15.85 MB)

mirror-above-stylish-wooden-cupboard-with-glass-va-2021.jpg (7.25 MB)

stunning-bright-corridor-with-hanger.jpg (6.90 MB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни