Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Всекидневна в духа на старите заводи: Индустриален стил

Големите открити пространства, бетонните стени и грубите настилки са символ на индустриалния стил. Неповторима атмосфера, можете лесно да създадете с подходящо подбрани мебели, декорации,  цветове и материали. Индустриалният стил е запазил своя чар като се е превърнал в тенденция през последните няколко години. Обзаведете хола си в духа на стара фабрика, открийте очарованието на индустриалния стил.

Всекидневна в духа на старите заводи: Индустриален стил

Подходяща комбинация на цветове и материали

Типичните материали са метал, особено стоманата, необработеното дърво или бетона. Едно неразделно трио от тези материали, може да превърне жилището ви в неузнаваемо. Вдъхновете се от атмосферата на старите фабрики. Приложете отделни елементи към вашата всекидневна и открийте уникалността на този стил на живот.

На пръв поглед може би грубият стил предлага лесна поддръжка, простота и практичност. Определено не можете без нюанси на сиво, черно и бяло. Оставете тухлените стени открити, използвайте каменна или бетонна настилка. Подходящи варианти са и тапети, имитиращи камък, тухли или бетон. Избягвайте прекомерните комбинации, винаги избирайте само един от посочените декори.

Грубият и незавършен вид на индустриалните халета и фабрики, можете лесно да пренесете в панелния апаратмент. Идеални са също таванските апартаменти, които са създадени за индустриално пространство или склад. Високите тавани позволяват изграждането на под, който може да се използва като кабинет или спалня. В таванските апартаменти автентичната атмосфера се подчертава от стоманените конструкции, гредите, тухлените стени, откритите тръби или старите панелни прозорци.

industrial living room.jpg (69 KB)

Естествено и изкуствено: светлина

В индустриалните дневни има предимно големи светлини на тавана и подови лампи, изработени от метал. Медните нюанси на сенките или тенденциите на така наречената лампа Едисон не са изключение. Едисон изглеждат като оригиналните стари електрически крушки, изобретени от Едисон. Естествената светлина е от съществено значение, за предпочитане големи прозорци и стъклени стени, които не се допълват от завеси или щори. Така светлината може лесно да премине в интериора.

Индустриален диван

За да направите всекидневната в индустриален стил,  използвайте ретро мебели, от кожа, еко кожа или висококачествена тапицерия. Подобрете външния  вид на всекидневната с типични цветове като нюанси на сиво, кафяво или бежово.  Свое място ще намерят и мебелите в петролен цвят, горчица или тъмно синьо. Индустриалните мебели често са здрави без крака, допълнени от пухкави възглавници за осигуряване на комфорт.

217558.jpg (48 KB)

Мебели и рециклиране

Стоманата и дървото са основните елементи, които трябва да се поставят в хола с индустриален стил. Масивното дърво придава уют и топлина, докато металът внася чистота и автентичност на стила в пространството. Използвайте кожени или антични мебели, за да го направите специален. Обработените палети или реновираните стари мебели, т.е. рециклирани, също са подходящ елемент. Това е процес на вторично използване на ненужна или стара мебел и нейното обновяване с вкус.

industrial flat.jpg (136 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни