ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Прости инструкции: Как да използваме приложението „Засади дърво“

Markéta Etrychová
1.3.2022

Проектът Зелена Европа включва и приложение с интерактивна карта. Засадете дървото физически на предварително избрано място и виртуално с помощта на нашето приложение. Благодарение на това ще видим мястото на всяко дърво, което сме засадили заедно. Нямате смартфон? Няма значение! Предлагаме ви няколко опции за всички видове телефони.

Прости инструкции: Как да използваме приложението „Засади дърво“

1)  Разчитане на QR кода

На опаковката, в която е дървото, ще намерите QR кода. След като изтеглете приложението, ще бъдете пренасочени към нашия уебсайт www.expedo.bg/зелена-европа/, където ще намерите достъпа за виртуално засаждане на дървета. Не знаете как да прочетете QR кода на вашия смартфон или притежавате телефон с бутони? Не се притеснявайте, прочетете кратките инструкции.

bg expedo.jpg (35 KB)

1. Смартфони

В случай, че използвате смартфон, имате няколко опции за разчитане на QR кода. Зависи от марката и от кога е.

Една от многото възможности е да използвате приложение, което може да изтеглите от  Apple Store или  Play Store. По-новите марки телефони включват „скенер“, който можете да намерите в настройките на телефона си.

При съвместимите таблети и телефони всичко, от което се нуждаете е камера на вашия мобилен телефон, която сканира QR код и ви свързва към страницата.

 2. Телефони с бутони

Собствениците на телефони с бутони да не се отчайват. Приложението е достъпно и от компютър или таблет с достъп до Интернет. Просто въведете адреса http://www.expedo.bg/зелена-европа/ в прозореца за търсене, където ще намерите карта с приложението.

                               

2) Виртуално засаждане

След като се пренасочите към приложението, кликнете върху червения бутон „Засади дърво“ След като отворите прозореца, качете снимка на дървото и въведете своя имейл. Накрая потвърдете отново с бутона "ЗАСАДИ ДЪРВО".

Препоръчваме да извършете виртуално засаждане, след като сте засадили дървото. Можете лесно да направите реална снимка на вече засаденото дърво. При телефоните с бутони, можете да попълнете приложението удобно вкъщи, като GPS координатите ще бъдат различни.

3) Споделяне

Своето дърво и снимките от него, можете да споделите със своите  приятели във  Facebook, Instagram, Pinterest  или да изпратите по имейл. Покажете и на нас и споделете във Фейсбук страницата на Експедо Мебели.

zelena evropa.jpg (641 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни