Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Цвят на 2023 година: Viva Magenta

Цветът на годината се избира всяка година въз основа на тенденциите и предпочитанията в обществото, които се проявяват в модата, дизайна, архитектурата и други сектори. Тази година цветът е нюансът Viva Magenta. Цвят, символизиращ оптимизъм, нова енергия и сила. Запознайте се отблизо с цвета на годината Pantone Color Institute.

Цвят на 2023 година: Viva Magenta

Viva Magenta: Цвят на 2023 година

Енергичен нюанс от цветето „Обичка“ или Fuchsia, в цветовата палитра се намира точно между червеното и розовото. Благодарение на своята наситеност, перфектно привлича вниманието. Идеален цвят за модата, но и за маркетинговата индустрия. Ще придаде на интериора щрих и щипка динамика. Цветът Viva Magenta е подходящ за смели дизайнери, които искат да изразят индивидуалността и уникалността на всеки от нас.

Какво е посланието на нюанса Viva Magenta?

Отличителният цвят има за задача да изпъкне индивидуалността и уникалността на всеки един от нас. Тя е силно свързана с радостта от живота, оптимизма, младостта и енергията. Доминиращият нюанс носи със себе си експериментиране, себеизразяване и отваряне към дигиталния свят. От друга страна търси баланса между дигиталния и реалния живот.viva magenta with green colour.png (1.55 MB)

Как да използваме цвета в интериора?

Vivu Magentu използвайте като контрастен цвят, особено на по-малки площи. Благодарение на интензивността си, той може да привлече вниманието и да подчертае цялото пространство. Препоръчваме да комбинирате червеночервения тон с неутрални цветове като бяло, сиво или черно. Смелите сред вас могат да заложат на изумрудено зелено.

Използвайте цвета върху декорации или мебели. Ще стои чудесно на фотьойли, трапезни столове, легла и други меки мебели. Можете да го използвате и на стената. Все пак изберете най-светлия в целия апартамент с достатъчно естествена светлина, за да не се чувства стаята тясна и тъмна.

Кой избира цвета на годината?

Pantone Color Institute е основан през 1962 г. и оттогава се е превърнал в международно признат авторитет в цветния дизайн и тенденциите. Той избира всяка година цвета, на годината. След това този цвят се превръща във вдъхновение за много индустрии, включително и модата. Pantone Color Institute е световен лидер в цветовете и вдъхновението, задавайки посоката. Всеки цвят има символика за следващата година. Обикновено има един цвят на годината, но например по времето на ковид през 2021 г. имаше два цвята.

Вдъхновение:

132082.png (1.12 MB)

Тапицирано легло boxspring GRETA + място за съхранение + топер

 

227868.png (978 KB)

Комплект дивани SELIVA

233649.png (239 KB)

Тапициран диван MONIKA

217412.png (223 KB)

Трапезен стол  BERRY Velvet

225702.png (209 KB)

Кресло THEODORIS

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни