Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Избираме бюро и стол за ученик

Лятото отмина неусетно като миг. Отново е есен и децата се завръщат в класните стаи. Имате си първокласник? Или пък през лятото отрочето ви е избуяло на ръст? В такъв случай пред вас стои нелеката задача да обзаведете пространството за учене по практичен начин. Как да изберем подходящо бюро и стол за нашия малък или поотраснал ученик? Във връзка с голямата тема „Училище“ сме подготвили за вас „малък пищов”, който със сигурност ще ви бъде от полза.

Избираме бюро и стол за ученик

Най-важни са правилните размери

Подходящата височина на бюрото и стола за деца са характеристики, на които трябва да обърнете внимание преди всичко. Не забравяйте, че детето расте. Това е изключително важно най-вече при първокласниците.. Идеален избор са детските бюро и стол с регулируема височина.

Височината на работния плот на регулируемото бюро обикновено е в диапазона 56-80 сантиметра. Такова бюро може буквално да расте заедно с детето. Хубаво е да изберете универсален дизайн, който по-късно ще се впише успешно и в стила на стаята на подрастващия. Стандартните размери на работния плот са около 120 × 60 сантиметра. Практични са също ъгловите бюра. Те често предлагат значително повече пространство за всичко необходимо. Най-подходящ материал е дървото.

223189.jpg (509 KB)

Ергономията – ключов елемент на детския стол

Столовете за деца трябва да отговарят на много изисквания, главното от които е ергономията. Не правете компромиси с нея. При избора на детски стол за бюро е от съществено значение височина на седалката. Тя трябва да е на такава височина, че когато дететоседи, да може удобно да стъпи с цяло ходило на земята, а когато е облегнато, крачетата му да не висят във въздуха, без да опират в пода. Височината на седалката е относително индивидуална. И поради тази причина много добър избор са споменатите мебели с регулируема височина.

За повишаване на комфорта спомагат също подлакътниците. И при тях не бива да забравяте за качествения материал. В идеалния случай е желателно подлакътниците да имат гладка миеща се повърхност. Повярвайте, струва си да инвестирате в обзавеждането на детската стая. Качествените мебели могат да ви служат надеждно години наред.

137823.jpg (61 KB)

Кое никога не стига? Пространството за съхранение!

Без значение дали обзавеждате детска стая за първокласник или за поотраснал ученик, практичните пространства за съхранение винаги са необходими. Чекмеджетата и шкафчетата, вградени в бюрото, са от изключителна необходимост. Над бюрото можете да сложите полици за книги и учебници. Безценни по своята практичност са всевъзможните папки, класьори и органайзери.

Отлично решение са комплектите за детски стаи. Те буквално изобилстват от пространства за съхранение. Предлагат безброй много шкафчета, чекмеджета и полици. Освен това комплектите ще се погрижат за цялостен и уеднаквен стил на стаята. При обзавеждането на детската стая за момичета и момчета можете да избирате от множество практични комплекти.

117062.jpg (450 KB)

Практичност и дизайн – комбинация, която подрастващите обожават в стаите си

Стаята на подрастващия, естествено, трябва да бъде практична. По-големите деца обаче ще оценят също и оригиналния дизайн. С юношеството идва и промяна в стила, предпочитан от децата. Детската стая се превръща в стая на подрастващ. А детската стая на подрастващия по-късно става домашен работен кабинет

Искате той да отговаря на всички изисквания за стил и същевременно да бъде максимално практичен? Мебелните комплекти отново предлагат лесно решение. От детските комплекти обаче преминаваме към наистина стилни работни кабинети. Предимството им е, че често се отличават с неостаряващ и изключително изискан дизайн. Освен това предлагат умело проектирани пространства за съхранение и достатъчно място за учене и работа. Остава само да завършите комплекта с удобен офис стол. С две думи – перфектната стая за юноша или девойка.

215118.jpg (633 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни