ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Трансформация на спалнята за 20 минути

Трансформацията на спалнята не трябва да струва цяло състояние. Ефективни промени се постигат бързо и евтино с правилно подбрани декорации, текстил или мултифункционални мебели. Играта с цветовете и светлината заедно, могат да създадат нова атмосфера в спалнята. Заложете на цветове, отговарящи на даден сезон или настроение. Ще видите, че е лесно и забавно да постигнете желания ефект с помощта на малки неща.

Трансформация на спалнята за 20 минути

Текстил

Домашният текстил наистина може много. Преди всичко материалите, мотивите и цветовете ще преобразят атмосферата на цялата стая. Опитайте да поставите малък килим или козина в спалнята и веднага ще направите стаята визуално по-уютна. През годината можете да редувате 2 или 3 килима с различни шарки.

Спалното бельо, неговият цвят и материал също оказват огромно влияние върху външния вид на спалнята. За лятото препоръчваме класически памук, сатен или лен, а за студените месеци микроплюш. Синьото и бялото охлаждат дома, докато земните тонове стоплят тялото и душата. Винаги адаптирайте цвета към сезона.

pillow on bed.jpg (91 KB)

Голяма промяна, можете бързо да постигнете благодарение на декоративните калъфки за възглавници. Можете да ги промените както желаете, те са налични и ценово достъпни. Можете да опитате с двулицево покривало за легло, като можете да изберете едната или другата страна в различен цвят според настроението ви.

Осветление

Не е нужно веднага да сменяте целите полилеи или лампи. Понякога наистина е достатъчно малко. Внесете в интериора топлина или студ според моментното време и сезон. Сменете електрическата крушка в осветителното тяло. Топлият нюанс от жълто до оранжево създава усещането за уют и топлина, идеален за зимата. Студеният тон от бяло до синьо охлажда пространството, подходящ е за по-топлите месеци.

Светещите вериги и висящите лампи пасват добре с други декорации. Можете да ги използвате през цялата година. Това са достъпни продукти, които създават страхотна визия.

Аксесоари

Характера на интериора се подчертава от аксесоарите. Свещи, картини, снимки или цветя ще подчертаят цялостното настроение в спалнята. Можете да редувате аксесоарите според нуждите ви. Малките неща правят големи промени. При избора се ръководете преди всичко от вашите предпочитания, стил или любими цветове. Можете да посегнете към аксесоари, които също са функционални. Те включват например закачалка за дрехи или голямо или малко огледало на тоалетката. Защото детайлите имат значение.

206462.jpg (167 KB)

Малки мебели

Мебелите обикновено ни служат няколко години, но можете да редувате малки мебели между отделните стаи в дома. Можете да използвате малките холни масички на балкона или терасата през лятото, или като практична декорация в спалнята през зимата. Същото е и с пуфовете или преносимите кутии за съхранение.

Мислете за спалнята като място за почивка. Трябва да е чисто, просто и свободно, за да насърчи качествения сън. Правилният избор на цветове играе важна роля при обзавеждането и преобразяването на една спалня. Някои цветове насърчават релаксацията и ви изпълват с нова енергия.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ: Какви цветове да изберете за интериора? Знаете ли какво означават те във философията на фън - шуй? Прочетете в нашия блог.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни