ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Лесна и бърза промяна във вашия интериор: 5 съвета за вашия дом

Трансформирането на интериора изобщо не трябва да бъде трудна и продължителна задача. Малките промени могат да създадат изключително голям ефект и да направят дома ви по-привлекателен и свеж. Ако планирате да направите лесна и бърза трансформация на интериора, имаме страхотни идеи за вас.

Лесна и бърза промяна във вашия интериор: 5 съвета за вашия дом

1. Пренаредете мебелите

Промяната на интериора може да бъде приключение, но не трябва винаги да означава голяма инвестиция на време и пари. В първата стъпка можете да постигнете желания ефект, като пренаредите мебелите. Просто сменете разположението на фотьойлите, холната маса или дивана. Ще създадете напълно нов облик на помещението. Тази проста промяна не само ще придаде нов поглед на интериора, но и ще ви позволи да използвате по-добре наличното пространство.

2. Килими и пътеки

Никога не подценявайте пода. Може би е време да наблегнем на килимите. Килимите са отличен начин да добавите цвят, текстура и комфорт към една стая. Бърз и лесен начин да преобразите интериора си, е да изберете нов килим, който да подхожда на вашите мебели и цялостния стил на стаята. Можете да изберете красиви шарки и цветове или да се придържате към неутрални тонове за по-спокойно усещане

3. Огледала и картини

Огледалата и картините са друго чудесно средство за преобразяване на интериора. Големите огледала оптически увеличават пространството и отразяват светлината, което създава впечатление за по-голямо и светло пространство. От друга страна, можете да нарисувате на стените свои собствени картини, за да изразите личния си стил добавяйки цветни акценти към стаята. Прибавете  смело красиво произведение на изкуството или създайте галерия от различни картини и снимки, които привличат вниманието.

Obrázek2.jpg (117 KB)

4. Стенни ламелни панели

Стенните ламелни панели са модерен елемент, който бързо ще преобрази визията на всеки интериор. Тези панели се монтират лесно и можете да ги използвате върху цели стени или просто като декоративни елементи. Те се предлагат в различни стилове, от модерен през минималистичен до рустикален.

СЪВЕТ: Как да монтираме декоративни стенни панели, можете да научите в нашия блог.

5. Растения

Растенията са последната стъпка за лесно и бързо преобразяване на интериора. Растенията добавят живот към стаята и създават усещане че сте в природата. Можете да избирате от няколко вида, включително изправени фикуси, елегантни папрати или цъфтящи стайни растения. Грижата за растенията може да бъде съобразена с вашите възможности и време, което ги прави чудесно допълнение към всеки интериор.

Опитайте тези бързи и лесни съвети за преобразяване на интериора и вижте как те могат бързо и ефективно да оживят дома ви. Можете сами да направите всяка стъпка и да я съобразите с вашите предпочитания, да подредите топъл дом, в който ще се чувствате уютно и удобно.

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни