ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Мебели и декорации, без които не можете да заобиколите есента

Ранното стъмване, мъглата и дъждът, принуждават хората да се прибират веднага след работа вкъщи. Сега енай-доброто време да създадете уют във вашия интериор. Независимо дали търсите нови мебели или просто красива декорация, ние ще ви посъветваме какво да търсите през есента. Подгответе сеза предстоящите сухи дни.

 

Мебели и декорации, без които не можете да заобиколите есента

Столове

През есента не може безкресла. Фотьойлът е идеалният спътникза почивка, четене илиизлежаванев уюта на собствения ви дом. При избора на нов стол са важни не само цветът и материалът, но иформата и размерът. Трябва да еудобно за сяданеи същевременно да допълва интериора. В много домакинства фотьойлът е солитер и отличителен аксесоар.

134154.jpg (42 KB)

Кресло Marilyn Velvet в розов цвят

Обърнете внимание при избора на тапицерията. Кожените или велурените тапицерии са елегантни, но изискват повече грижа. Кожата може лесно да се напука и надраска. Популярни са така наречените „стойки за уши“, които се намират горе на облегалката, за по- голямо удобство или с табуретки. Казват, че ако не знаете какъв стол да изберете, изберете тапицирани с плат.

Разтегателна маса

Кратките дни през есента, ни каратпо-често да се събирамена вечеря със семейството и приятелите. В такива моменти ще оцените просторната разтегателна маса. Тазгодишната тенденция сакръглитеразтегателни маси за хранене. Трапезната разтегателна маса Luciano, можете лесно да разширитедо ширина от 250 см., с помощта на 3 дъски, с ширина 50 см.

149746.jpg (137 KB)

Разтегателна трапезна маса Karelo в естествен дъбов цвят

Ако предпочитате класиката под формата на правоъгълна маса, тогава изберете разтегателната маса Blok с обикновен разтегателен механизъм. Ще се влюбите в елегантния й дизайн от пръв поглед. Можете лесно да удължите масата до 160 см.

Разтегателен диван

Хелоуин партито още продължава? Не се отчайвайте, а вземетеразтегателен диванпринеочаквани гости или приятели. Вярвайте, че ще използвате просторния диван за сън и през останалото време на годината. Освен това повечето разтегателни дивани включватмясто засъхранение. Съобразете дивана с цветовете, използвани във вашия интериор, той трябва лесно да се съчетава с останалите мебели.

226966.jpg (57 KB)

 

Разтегателен диван CHOSE в сив цвят

Открийте популярнияъглов диван Palermoв различни цветни варианти. Можете лесно да трансформирате дивана в просторно легло при неочаквани гости. Не можете да го объркате, дори сдивана Lentil. Тук ще оцените механизма засгъване на облегалката,която с едно движение създава повърхност за спане. Страхотен модел за всекидневни и офиси.

Стенни декоративни панели

Домът ви има нужда от промяна? Понякога дори малката промяна има голям ефект. Открийте най-новите ни „горещи продукти“ стенни панели, които можете да използвате в хола, спалнята и коридора. Изберете от широка гама тапицирани или ламелни панели. Панелите, можете лесно да прикрепите директно към стената, с помощта на лепило, велкро или винтове. Можете да прочетете как да монтирате стенните декоративни панели в нашата статия.

150879.jpg (91 KB)

Стенни декоративни панели PIG в сив нюанс

Тапицираните панели могат да заменят таблата на леглото, а летвите да се превърнат в декорация задТВ масата. Грижата за тях не е никак сложна, достатъчно е само редовното импочистванеот прахас прахосмукачка.

Килим

Незаменима декорация за дома сакилимите. Те ще направят пространствототопло, уютно ичастично звукоизолирано. Купувайки килим, краката ви ще усещат топлина и комфорт. Ще оцените практичния помощник в хола пред дивана, в спалнята до леглото или в детската стая.

За хола са по-подходящи дебели килими с къси влакна, които ще се поддържат по-лесно. За спални, от друга страна, са идеални рошавите килими с високи влакна, които ще поглезят краката ви. Независимо дали ще изберете  едноцветен или с шарка, винаги обръщайте внимание на някаква умереност в пространството.

 

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни